Expert broker credit - Cătălin Vlăduț

Am experiență, timp și conexiunile deja formate.

Lasă creditul tău ipotecar în grija mea.
Despre mine - Cătălin Vlăduț

Știi de ce sunt aici?

Câteva cuvinte despre mine

La început credeam că meseria de broker implică doar a ajuta clientul să ia cea mai bună decizie cu privire la credtul său ipotecar.

Singurul meu obiectiv era să fac lucrurile cât mai bine, să fiu recomandat.

Și după ani de zile am realizat cât de valoroasă devenit munca mea în ochii clienților:

Discuții aprinse cu băncile pentru dosarele de credit respinse, negocieri de dobândă, derogări, negocieri de preț, discuții cu vânzătorii legate de clauzele antecontractului, vizitele imobilului făcute alături de clienți și postura de avocat pe care o luam în fața notarului.

Acesta este motivul pentru care clienții se gândesc la mine atunci când aud cuvântul credit. Aaa! Și încă ceva, e gratis. La final băncile mă plătesc pentru toată munca depusă.

Cu ce mă ocup?

Pe scurt, te ajut de la a la z cu tot ce implică un credit ipotecar

Interese comune

Tu să obții cel mai bun credit și să devii proprietar, iar eu să lucrez impecabil pentru a fi recomandat.

Dedicare garantată

Eu nu am salariu, banca mă plătește pentru munca depusă doar după ce am finalizat creditul cu succes, ceea ce mă motivează să fiu implicat până la capăt.

Pasiune

Totul despre creditele ipotecare este grupul în care impărtășim păreri și situații concrete despre bănci și credite ipotecare.

Conexiuni

Sunt partenerul primul business de brokeraj bancar axat pe dezvoltarea mediului online, 123Credit.

Webinarii

Live ca să ne poți întreba orice despre bănci și creditele ipotecare.

Noutăți

Fii la curent cu piața bancară! Brokerul primește noutăți de la peste 17 bănci în același timp.

Cum funcționează colaborearea cu mine?
Informații pas cu pas

Pasul 1

Schimbăm câteva vorbe face to face/ online despre tine și viitoarea ta locuință

Pasul 2

Îți trimitem o ofertă de credit comparativă detaliată de la mai multe bănci, în funcție de ce ai nevoie

Pasul 3

Obținem pre-aprobarea financiară pentru a putea să-ți cauți imobil (în cazul în care nu l-ai găsit deja)

Pasul 4

Ne asigurăm că dosarul cu actele imobilului este corect și cumplet când îl trimitem în bancă

Pasul 5

Luăm legătura cu evaluatorul pentru a face inspecția imobilului

Pasul 6

Banca ne dă aprobarea finală și programăm semnarea la notar
Întrebări frecvente
Cele mai comune întrebări

Noi îți dăm mai multe bănci din care poți să alegi în funcție de nevoia ta. Nu doar că te ajutăm cu cel mai potrivit credit din piață, ci stăm mereu lângă tine până iei creditului. Te vom proteja în fața băncii, ne vom asigura că nu cumperi un imobil cu probleme, luăm legătura cu notarul pentru a pregăti semnarea și te ținem la curent cu fiecare pas în parte. 

Cea mai bună răsplată este recomandarea. La final banca va plăti acest serviciu fără să îți adauge ție niciun cost suplimentar. 

Da. Discutăm despre planurile tale și stabilim împreună soluțiile viitoare.

Depinde de bancă și de volumul de lucru. Media este 3 săptâmâni, iar recordul de 5 zile. Dacă ai nevoie de viteză și e urgent, alegem direct băncile care se mișcă cel mai repede.

Pentru cei care au venituri din salarii este nevoie doar de buletin, veniturile se vor vedea la ANAF, excepție fiind angajații MAI și MAPN unde va fi nevoie de adeverință de venit. Pentru celalalte tipuri de venit (PFA, II, venituri din stăinătate etc) va trebui o documentație diferită, în funcție de banca pe care o alegem.

CV Broker intermediază și este specializat doar în creditele ipotecare pentru persoane fizice.

Nu este nevoie de concediu sau învoiri de la locul de muncă pentru a colabora. Noi suntem super felixbili și ne vom mula după programul tău. În general, clientul intră în contact cu banca doar la semnarea contractului de credit, însă sunt și excepții în care prezența clientului la bancă este necesară pentru îndeplinirea unei anumite faze în procesul de creditare. 

Având în vedere că avem la dispoziție peste 17 bănci, putem găsi variante pentru mai multe tipuri de venit. Practic, fiecare bancă are nevoie de clienți cu venit cât mai stabil ca să poată plăti ratele. Dacă ar fi să facem un top al veniturilor pe care îl preferă băncile ar arăta cam așa:

  1. Salariu (apare direct la ANAF);
  2. PFA (mai ales domeniul IT);
  3. Pensii (limită de vârstă);
  4. Venituri din străinătate, dividende, chirii etc.

Se poate accesa credit ipotecar și cu venturi din străinătate doar dacă angajarea este pe perioadă nedeterminată, vechime de cel puțin un an la actualul loc de muncă și venitul minim lunar de 1000 EUR.

În anumite cazuri, dacă nu sunt îndeplinite condițiile de creditare va fi nevoie de un codebitor din România.

Procedura este aceeași, dar având în vedere că băncile din România nu au acces la sistemul fiscal din străinătate, va fi nevoie de prezentarea anumitor documente de venit traduse. Lista de documente diferă de la bancă la bancă.

În momentul în care vom alege banca, pregătim lista de documente necesare pentru pre-aprobarea financiară și ne vom asigura ca sunt în regulă înainte să plătești traducerea.

Pentru cei care nu sunt proprietari este 15%, pentru cei care au deja în proprietate un imobil este de 25% din prețul imobilului. Avansul trebuie dat vânzătorului. De regulă, se poate da oricând până semnarea contractului de vânzare-cumpărare, cu unele excepții.

Atâta timp cât există o garanție la mijloc, majoritatea băncilor oferă credit ipotecar și fără istoric de creditare.

Există bănci care oferă credite ipotecare și fără avans, dacă sunt îndeplinite condițiile de eligibilitate și dacă se aduce în garanție un alt imobil față de cel achiziționat.

Ai o altă întrebare?
Completează următorul formular

Dorești să colaborăm?

Contactează-mă pentru detalii!

0765 804 017

Apelează pentru a discuta

Despre