Expert broker credit - Cătălin Vlăduț

Cătălin Vlăduț – promotor al educației financiar bancare și partener KiwiFinance
KiwiFinance – primul și cel mai mare broker de credite bancare din România

Fă bani cu banii băncii

00
Zile
00
Ore
00
Min
00
Sec
Webinarul a inceput!

Cătălin Vlăduț – promotor al educației financiar bancare și partener 123Credit
123Credit – primul business de brokeraj bancar axat pe dezvoltarea mediului online

Fă bani cu banii băncii

În curând...

00
Zile
00
Ore
00
Min
00
Sec
Webinarul a inceput!

Înscrie-te și participă gratuit să afli:

Acest webinar este pentru tine dacă:

Îți dorești un randament bun, însă nu ești sigur în ce imobile să investești
Ai alte tipuri de venit și nu știi dacă poți accesa un credit ipotecar
Lucrezi în afara țării și vrei să investești în România
Vrei să faci o investiție prin credit ipotecar, însă pierzi timp căutând informații pe net despre bănci și credite
Vrei să știi de ce să te ferești atunci când faci o investiție prin credit
Vrei să dai avans urgent, însă nu știi dacă ți se va da creditul

Să ne cunoaștem!

Sunt Cătălin, specialist în creditare și partener 123Credit, primul business de brokeraj bancar axat pe dezvoltarea mediului online. Nu sunt autorul vreunei cărți. În schimb, meseria de broker mă poziționează în centrul sistemului bancar, având noutăți și informații actuale de la peste 17 bănci. Îmi place să cred că oamenii recomandă oameni, iar transparența, eficiența și încrederea au fost cuprinse mereu în feedbackul primit din partea clienților mei. 

Părerile pe care le vom emite la webinar nu sunt doar în teorie, ci sunt bazate pe experiența noastră concretă de zi cu zi.

Înscrie-te la webinar și fă bani cu banii băncii
Află cum gândesc băncile
Ce spun clienții noștri?
Testimoniale
unnamed
Pe durata colaborarii comunicarea cu Catalin a fost una foarte buna, indiferent de ora sau de zi. Transparenta alt punct forte al lui Catalin, mereu prezenta toate variantele posibile si venea in plus cu o recomandare care sa fie avantajoasa pentru mine. A fost foarte bine documentat si organizat, astfel incat am reusit sa economisesc timp si sa nu ma puna pe drumuri aiurea. Intr-un cuvant baiatul mi se pare super-profi pe domeniul lui fapt pentru care-l recomand cu incredere.
Manager Resurse Umane
unnamed
E un om profesionist care gaseste cele mai bune solutii, implicat si care rezolva lucrurile. Are o atitudine proactiva si se ocupa de tot pana in cel mai mic detaliu. Il recomand cu sinceritate!
Digital Platform Business Manager
unnamed
Catalin este un profesionist in ceea ce face. Ne-a fost alaturi pe tot parcursulul intregului proces. Ne-a dat sfaturi utile si a fost mereu disponibil pentru noi si a inteles nevoile noastre. Recomand cu mare drag.
Network Designer at Computacenter
Facebook
Am avut plăcere să colaborăm cu Cătălin Vlăduț. Am reuşit să obținem în max. 2 săptămâni un credit pentru apartamentul dorit. Un băiat foarte de treabă, ambițios! Vă recomand!!!
Facebook
Catalin m-a ajutat sa obtin un credit imobiliar de care sunt foarte multumita, iar procesul a fost foarte usor. Comunicarea a fost mereu eficienta si am fost indrumata la fiecare pas ce trebuie sa fac mai departe. Initial am crezut ca obtinerea unui credit va fi o mare bataie de cap, insa Catalin a facut totul sa para foarte usor. Recomand cu cea mai mare incredere!
Facebook
Am avut plăcerea de a colabora domnul Cătălin Vlăduț reprezentant al firmei de Brokeraj Kiwi Finance Oradea. Colaborarea a fost de mare ajutor în contractarea unui credit ipotecar și achiziționarea unei locuințe, iar pe aceasta cale îi mulțumesc frumos și recomand atât pe el cât și echipa Kiwi oricui are nevoie de ajutor în acest sens!
Facebook
Am avut placerea sa lucram cu Cătălin Vlăduț,acesta s-a dovedit a fi persoana potrivită . Efortul care l-a depus a fost unul semnificativ. Recomand cu mare drag!

Fă bani cu banii băncii

vineri, 24 februarie 2023, 20:00